Fleurfood Pompoentortellino
Recepten Review,  Review

Recept review: Verse pompoentortellino met pastinaak van de Appie

Soms heb je van die recepten, waarbij je de sensatie hebt alsof er een engeltje op je tong piest.

Dit is er zo eentje.

Een tijdje geleden heb ik mijn epic failure met jullie gedeeld. De pompoentaart van de AH was niet bepaald een succes. Zoals ik ook gezegd heb ben ik echter wel fan van de recepten van de AH. Ze zijn vaak makkelijk te maken en ook erg lekker.

Deze keer had ik echter een pareltje te pakken, want man-man-man wat een heerlijkheid!

Ik kwam op de receptensite van de Albert Heijn een recept tegen voor verse pompoentortellino met pastinaak en krokant gebakken pancetta. Ik werd meteen nieuwsgierig.

AH heeft tegenwoordig een nieuw assortiment verse pasta, waarvan de gevulde tortellino er eentje van is. Deze pasta is gevuld met pompoen en salie, wat een heerlijke smaakcombinatie is. Daarnaast is ht gerecht getopped met een mosterd-boter, en die is gewoon: Omnomnom

De rest van het gerecht is vrij simpel, maar dat is juist goed, want de smaken zijn wel heel uitgesproken.

Het is wel een beetje aanklooien met meerdere pannen op het fornuis, maar ik vond het de moeite meer dan waard. Vriendlief zit vaak te smullen van mijn gerechten, maar dit gerecht vond hij toch ook wel heel speciaal.

Wat zo lekker is aan dit gerecht is de combinatie van de zachte pompoentortellino met de frisse smaak van pastinaak. Daarbovenop zorgt de krokant gebakken pancetta voor een zoute bite. Snappie?

Fleurfood Pompoentortellino

Zoals je op de foto kunt zien is het ook nog eens een heerlijkheid voor het oog.

Ik heb er overigens een  rose bij gedronken die ik gekregen heb van Ducovin, een wijnwinkel in de Pijp in Amsterdam. Deze wijn, een Domaine de Marotte rose, is heerlijk bij dit gerecht en gaat goed samen met de pastinaak en salie.

FleurFood pompoentortellino

Enfin, het was dus een geslaagde avond en ik heb mijn vertrouwen in de recepten van de Appie weer helemaal terug!

Ben je nieuwsgierig? Het recept vind je hier! 

Eet smakelijk!

Fleurfood Pompoentortellino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *