
Supersnelle Naanpizza’s – Want soms heb je gewoon even geen tijd
Soms heb je van die dagen, dat je echt geen ene moer zin hebt om te koken.
Ja dit overkomt mij ook wel eens. En aangezien de liquide middelen niet oneindig zijn (tenzij je eindelijk eens op die banner klikt en wat koopt…) is eten bestellen ook niet altijd een optie.
Maar je hoeft nu niet te gaan huilen, want Naanpizza is de oplossing voor dit dilemma.
Het mooie aan dit recept is dat je de naanpizza kunt beleggen met wat je maar wilt. Tonijn, spek, jonge kaas, mozzarella, blauwe kaas, salami etc. etc. etc.
Deze versie heb ik gemaakt met tomatenpuree, mozzarella en serranoham.
Type gerecht: Hoofdgerecht
Aantal personen: 2
Ingrediënten:
- 1 pak Patak naanbrood, dit zijn 2 stuks. (Ik neem graag de knoflook/koriander variant)
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 1 pakje serranoham
- 1 bol mozzarella
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bestrijk de naanbroden met tomatenpuree. Snij de mozzarella in dunne plakken en leg bovenop de tomatenpuree. Leg hier vervolgens de Serranoham op.
Bak de naanpizza’s circa 8 minuten.
Nou, dat was best makkelijk en snel toch? Eet smakelijk!


Eén reactie
Lot
Dit ga ik eens doen, nooit over nagedacht, maar perfect, aangezien ik nooit zin heb om te koken hier 😉